Wolves Chomutov

Oficiální stránky hokejbalového klubu 

Wolves Chomutov 

www.wolveschomutov.cz
   

Příští zápas

HSÚ Sharks Neštěmice vs Wolves Chomutov

Datum a čas konání: 28.4.2024 13:00
Místo: Ústí nad Labem

Muži zkraje jara sbírali body, v posledních třech kolech ale padli pokaždé v nájezdech

Muži zkraje jara sbírali body, v posledních třech kolech ale padli pokaždé v nájezdech

Jako první odstartovali jarní část sezóny hráči áčka, kteří již na konci ledna sehráli první zápasy. Od té doby uplynulo mnoho vody. Nejprve se dospělému výběru Wolves dařilo bodovat naplno, kromě jedné prohry s lídrem soutěže. Z posledních tří zápasů ale vždy brali pouze bodík, když v následné loterii nájezdů neuspěli.

Pivní Veteráni Ústí - Wolves Chomutov 3:4ss

Jako první šli v šesté minutě do vedení domácí, ale Chomutov následně zaznamenal skvělé minuty. Na vstřelení tří gólů stačilo hostům pouhých devětasedmdesát vteřin, během kterých se najednou dostali do dvoubrankového vedení. I v tomto zápase se prosadil dvakrát Jan Kašpar, v přesilové hře srovnal skóre, a nakonec musela rozhodnout samostatná střílení. V těch si připsal rozhodující gól Lukáš Nagy.

Branky: 8´ A. Mareš (Nagy, O. Holl), 9´ Malý (Neček), 10´ Nagy (A. Mareš), rozh. střílení Nagy.

Sestava: Neček (Volf) - Petržílka, Kareš, Malý, Veselý, O. Holl - A. Mareš, M. Holl, Nagy, Pešout, Bugno, Payer, Fycýk.

Wolves Chomutov - HBC Kings Teplice 11:1

Při chuti byl Chomutov, který svého soupeře vůbec nešetřil. Zkraje zápasu dali domácí dva góly při jednom svém oslabení a střelecky se jim dařilo i nadále. Po první siréně svítil na tabuli stav 5:0. Chomutovští hráči nepolevili ani ve druhém dějství, i v tom přidali dalších pět zásahů. Až v závěrečné části se průběh vyrovnal. Poprvé se prosadili také hosté, ale poslední slovo měli stejně domácí. Hned pěti góly se na domácí výhře podílel Michal Karásek.

Branky: 2´ Gelhof (Varga), 3´ Nagy (Hlinka, Malý), 3´ Karásek (Malý, Fiala), 8´ Karásek (Malý, Bugno), 15´ O. Holl (Hlinka), 19´ Nagy (Fiala, Hlinka), 22´ Karásek (Veselý, Hlinka), 26´ Karásek (Bugno, Malý), 28´ Veselý (M. Holl, Gelhof), 29´ M. Holl (Varga, Gelhof), 44´ Varga (M. Holl), 45´ Karásek (Petržílka, Bugno).

Sestava: Neček - Malý, O. Holl, Petržílka, Kareš, Veselý, Fiala - Gelhof, Varga, M. Holl, Hlinka, Nagy, Príhoda, Fycýk, Bureš, Karásek, Pešout, Bugno, Kubín.

Wolves Chomutov - HBC Orlík Ústí n/L 5:1

V první třetině zápasu mezi Chomutovem a Orlíkem se diváci branky ještě nedočkali. Ty začaly padat až na konci druhé patnáctiminutovky. Pouhých sedmatřicet vteřin stačilo domácím k tomu, aby se dostali do tříbrankového vedení! Orlík tak měl o přestávce rozhodně o čem přemýšlet. Do závěrečné části vstoupili hosté lépe, když se do černého trefil Marek Štindl. Chomutov ale zdramatizování nedovolil. Po pouhých deseti vteřinách si vzal náskok zpátky a brzy dokonce Jakub Varga zkompletoval hattrick.

Branky: 29´ Nagy (Príhoda), 29´ Príhoda (Nagy, Petržílka), 29´ Varga, 33´ Varga (Fiala, M. Holl), 38´ Varga (Kareš, Petržílka).

Sestava: Neček - Malý, Veselý, Fiala, O. Holl, Petržílka, Kareš, Fycýk - Príhoda, Karásek, Nagy, Himl, Bureš, Varga, M. Holl, Payer, Kubín, Bugno.

Warriors Chlumec - Wolves Chomutov 5:2

Jako první se v zápase dostali do vedení domácí, ale Chomutov po sedmnácti vteřinách srovnal. Chlumec se však nenechal zaskočit a během tří minut dal další tři góly, po kterých následoval druhý zásah hostů. Stav 4:2 platil do závěrečné patnáctiminutovky, ve které dostali domácí k dispozici přesilovou hru. Tou nepohrdl Patrik Barčák, který uzavřel skóre na konečných 5:2.

Branky: 29´ Nagy (Príhoda), 29´ Príhoda (Nagy, Petržílka), 29´ Varga, 33´ Varga (Fiala, M. Holl), 38´ Varga (Kareš, Petržílka).

Sestava: Volf (6´ Neček) - Malý, Veselý, Petržílka, Kareš, O. Holl, Bartůněk, Fiala - Príhoda, Karásek, Nagy, Gelhof, M. Holl, Varga, Bureš, Payer, Fycýk, Milička.

Wolves Chomutov - Sharks Neštěmice 9:2

Do svého zápasu vletěl skvěle Chomutov. Zkraje třinácté minuty šel už do čtyřbrankového vedení. Ve druhé třetině sice Neštěmice snížily, ale Chomutov si rychle vzal náskok zpátky. Také závěrečná patnáctiminutovka patřila domácímu celku, který přidal další čtyři góly. Prosadili se sice ještě jednou hosté, ale poslední branky dali domácí a nedovolili žádné zaváhání. Chomutov tak zvítězil 9:2. Hned pět branek dal Jakub Varga.

Branky: 8´ Varga (Bartůněk, Gelhof), 10´ M. Holl (Himl, Gelhof), 13´ Varga (Himl, Gelhof), 13´ Petr Mareš (Payer), 24´ Varga (Volf), 33´ Varga, 35´ Petr Mareš (Payer, Malý), 40´ Hlinka (Bugno), 41´ Varga (Himl).

Sestava: Volf (Neček) - Malý, Veselý, Gelhof, Milička, Fiala, O. Holl, Bartůněk, Fycýk - Hlinka, Karásek, Bureš, Varga, M. Holl, Psar, Himl, Payer, Príhoda, Pešout, Petr Mareš, Bugno.

Wolves Chomutov - SK Dubí B 1:2ss

Zelenočerní přivítali na domácí půdě podruhé v sezóně rezervu SK Dubí. Hosté dokázali skórovat hned na samém začátku zápasu, ale Vlci se oklepali a následně začalo dobývání dubské branky. Střeleckou i herní převahu se dlouho nedařilo proti pevné obraně v čele s výborně chytajícím brankářem využít a několikrát chybělo i štěstí. Nakonec se podařilo ve 42. minutě klání vyrovnat a ani přesilovka v závěru už nic nezměnila. V nájezdech měli nakonec více štěstí hostující hráči. I takový je sport.

Branka: 42´ Blaščák (Gelhof, Hlinka).

Sestava: Adam - Bartůněk, Gelhof, Malý, Kareš, Fycýk, O. Holl - Varga, Fiala, M. Holl, Hlinka, Bugno, Bureš, Karásek, Payer, Psar, Kubín, Blaščák, Pešout.

Foreads Ústí n/L - Wolves Chomutov 5:4ss

Skóre se přelévalo z jedné strany na druhou. Vlci dvakrát dokázali udeřit při vlastním oslabení. V závěru klání sáhli Foreads při přesilovce ke hře 6v4 a bohužel pro vlčí barvy se devatenáct sekund před koncem povedlo srovnat a šlo se do nájezdů. V nich se ze čtyř sérii trefil pouze domácí Tuček a druhý bod tak brali Foreads. Podruhé za sebou Wolves nevyšly nájezdy. Velkým pozitivem je, že byl s námi na střídačce Kuba Šarlinger, jenž se po těžkém zranění vrací do normálního života. Moc rádi jsme tě měli zpátky mezi sebou Šari! 

Branky: 22´ Nagy (Malý). 32´ M. Holl (Kareš), 35´ Malý (Nagy). 39´ Petr Mareš (Nagy, Bartůněk).

Sestava: Neček (Volf) - Bartůněk, Kareš, Petržílka, O. Holl, Malý, Veselý - Blaščák, Bugno, Bureš, Fiala, M. Holl, Petr Mareš, Nagy, Payer, Psar.

Wolves Chomutov - Blac&kWhite Děčín 7:8ss

Patnáct branek přinesl zápas mezi Chomutovem a Děčínem. Po první třetině držel těsné vedení Děčín. Druhá část však patřila domácím. Ti dali čtyři góly a otočili zápas na svoji stranu. Hosté sice snížili, ale Chomutov si vzal brzy náskok zpátky. V závěrečné části drželi domácí vedení 7:5, ale Děčín ještě zabral a díky dvěma brankám Karla Pilaře srovnal. Při samostatných stříleních byl jediným úspěšným střelcem David Rubeš, který dokonal obrat hostů a zkompletoval hattrick. Hned pět gólů dal Karel Pilař.

Branky: 16´ Malý (Karásek). 17´ Veselý (Gelhof, Varga), 18´ Nagy (Malý). 19´ Gelhof (Varga, Veselý), 28´ Karásek, 31´ Blaščák (Petržílka), 39´ Pešout (Veselý, Gelhof).

Sestava: Neček - Bartůněk, Blaščák, Bureš, Fiala, Gelhof, Himl, O. Holl, Karásek, Kareš, Malý, Nagy, Payer, Pešout, Petržílka, Príhoda, Psar, Varga, Veselý.

Diskuze

Poslední zápas

Wolves Chomutov
HSÚ Pivní Veteráni Ústí nad Labem
12:2
Podrobnosti

Tabulka

1. HSÚ SHC Warriors.. 21 146:47 54
2. HBC Black&White Děčín 21 156:81 46
3. SK Dubí B 20 80:59 36
4. Wolves Chomutov 21 97:71 35
5. HSÚ Pivní Veteráni.. 20 110:80 33
6. HSÚ Foreads Ústí nad.. 21 88:80 31
7. HBC Orlík Ústí nad.. 20 76:85 24
8. HbC Kings Teplice 20 58:149 9
9. HSÚ Sharks Neštěmice 20 28:187 8

Kompletní tabulka

Střelci týmu

13 gólů

Jakub Varga

13 gólů

Lukáš Nagy

11 gólů

Michal Karásek

9 gólů

Ondřej Blaščák

8 gólů

Radek Veselý

Nejbližší narozeniny

27.04.2024 Jakub Jelínek (14)
28.04.2024 Natálie Lorenčíková (16)
29.04.2024 Jakub Šarlinger (23)
29.04.2024 Kamil Zýka (9)
02.05.2024 Daniel Kareš (31)

Najdete nás na Facebooku

BOS Automotive Products CZ s.r.o. Lion sport Českomoravský svaz hokejbalu Národní sportovní agentura Město Chomutov Služby Chomutov AGROCOM HRUŠOVANY spol. s r.o. OMNIASPORT s.r.o. S.O.S. PÁRTYSERVIS

Počet návštěv: 44859
Posledních 30 dnů: 437 | Posledních 7 dnů: 112 | Poslední den: 15

© 2024 Wolves Chomutov | Všechna práva vyhrazena | wolvescv@gmail.com
Vytvořeno službou Sklub.cz

x
Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne