Wolves Chomutov

Oficiální stránky hokejbalového klubu 

Wolves Chomutov 

www.wolveschomutov.cz
   

Příští zápas

Starším žákům podzimní část výsledkově nevyšla, schytali několik debaklů

Starším žákům podzimní část výsledkově nevyšla, schytali několik debaklů

Chomutov - Podzimní část soutěže mají za sebou všechny kategorie vlčí smečky. Nyní vám přinášíme ohlédnutí za další porcí zápasů starších žáků. Těm se v letošním ročníku nedaří. Nedokázali navázat na dvě zářijová vítězství. Během následujících utkání si připsali několik porážek, z nichž jich pár bylo výrazných. Jaro snad bude lepší a půjdeme tabulkou nahoru!

za deštivého počasí nastoupili vlčí starší žáci na domácí půdě proti hostům z pražského Kert Parku. Lídr tabulky i na našem hřišti prokazoval své kvality a dostal se do dvoubrankového vedení. Vlci nesložili zbraně a ještě během druhé třetiny stav otočili na 2:3, ale i na to našli Pražané odpověď. Ve třetí části se povedlo zelenočerným dvakrát udeřit v rychlém sledu a vedení o dvě branky už vypadalo slibně. Bohužel pro nás se soupeř po oddechovém čase nadýchl k velkému obratu a 38 vteřin před koncem základní hrací doby vsítil rozdílový gól, na který už jsme nedokázali reagovat. Nic se neděje, zápas měl skvělé parametry a sezóna je ještě dlouhá.

Utkání bylo kontumováno ve prospěch našeho soupeře, i když jsme žádali o odložení na jiný termín.

Starší žáci, na domácí půdě přivítali silné Kladno. Některé dny se vyloženě nedaří. Bohužel to dnes platilo pro zelenočerné, které kladenští přehráli co se týče jak šancí, tak i vstřelených branek. Krok se držel pouze první periodu. Úspěšným střelcem Chomutova byl dvakrát Martin Losos. Výsledek je třeba hodit za hlavu a věřit, že smůlu jsme si letos už vybrali.

Další ligové kolo čekalo třetí říjnový víkend na hráče starších žáků. V bitvě o severní Čechy jsme nestačili na ústeckou Elbu. Nutno říci, že do krajské metropole odjelo pouze devět bojovníků do pole, z toho jeden vypadl těsně před zápasem, takže o bodíky se rvalo osm vlčáků. Z osobního hlediska se zápas povedl Honzovi Ryklovi, jenž se podílel na všech čtyřech našich brankách. Byť bez zápisu do statistik, tak hodně vidět byl i Míša Klum, který patří k oporám mladších žáků. „Chci moc poděkovat všem co se dnes rvali za vlčí barvy. Výsledek je možná krutý, gólů jsme mohli dát více. Ovšem i více inkasovat. Gratuluji soupeřům, první derby je vaše. Odveta na jaře snad bude s lepším koncem pro nás,“ řekl k zápasu trenér M. Holl.

Po týdenním volnu zajížděli žáci na hřiště v Rakovníku k dalšímu ligovému klání. Dvě formace dokázali se soupeřem, který měl herní převahu a spoustu střel, dvě třetiny držet krok ve skóre. Vlci měli šancí podstatně méně, ale za to byli efektivní. Hattrick si připsal Jan Jäger a premiérový gól v hokejbale si připsal Vojtěch Janata. V poslední třetině však domácí vstřelil během necelých tří minut čtyři branky a utrhl tak zápas na svou stranu.

V sobotu 12. listopadu zajížděl na chomutovské hřiště soupeř z Hostivaře. Naši starší žáci a i jejich trenéři věděli, že půjde o velice těžkého protivníka. Předpoklad se naplnil. Vlci se sice ujali vedení, ale postupně v utkání začala získávat převahu hostující parta, která si vytvářela více šancí. V některých případech chyběla potřebná důslednost, jindy zase jednodušší řešení. Každopádně nevěšíme hlavy, neboť i soupeřovo trenér ocenil výkon našich hráčů velmi pozitivně. Stejně to vnímáme i my. Je třeba se odrazit od maličkostí, aby se následně došlo k velkému vítězství! 

Po týdenní pauze díky odloženému domácímu utkání s áčkem Keltů (namrzlá plocha hřiště) se do hry dostali na závěr listopadu starší žáci. Ti v odvetě vyzvali béčko berounských Keltů. Bohužel na soupeře opět nestačili. Jedinými střelci jsou Patrik Kokšál a Jan Rykl. Jarní zápasy snad budou mít lepší koncovku!

Diskuze

Poslední zápas

SK Kelti 2008 - B
Wolves Chomutov
2:3
Podrobnosti

Tabulka

1. HBC Kladno 18 163:58 46
2. HBC Hostivař 18 139:52 45
3. SK Rebel Praha 18 120:35 41
4. Elba DDM Ústí nad Labem 18 125:46 41
5. HC Kert Park Praha 18 69:89 28
6. HBC Tygři Mladá.. 18 67:104 18
7. Wolves Chomutov 18 69:121 18
8. SK Kelti 2008 - B 18 57:87 17
9. SK Kelti 2008 - A 18 112:111 15
10. TJ KOVO Praha 18 11:229 1

Kompletní tabulka

Střelci týmu

12 gólů

Lukáš Mach

10 gólů

Patrik Hrebinec

7 gólů

Martin Losos

7 gólů

Michal Mitev

5 gólů

Michal Klum

Nejbližší narozeniny

28.07.2024 Luboš Janata (60)
29.07.2024 Zdeněk Tichý (9)
08.08.2024 Michal Klum (13)
08.08.2024 Jakub Dolejší (12)
10.08.2024 Vilém Tichý (7)

Najdete nás na Facebooku

BOS Automotive Products CZ s.r.o. Lion sport Českomoravský svaz hokejbalu Národní sportovní agentura Město Chomutov Služby Chomutov AGROCOM HRUŠOVANY spol. s r.o. OMNIASPORT s.r.o. S.O.S. PÁRTYSERVIS

Počet návštěv: 45911
Posledních 30 dnů: 170 | Posledních 7 dnů: 41 | Poslední den: 1

© 2024 Wolves Chomutov | Všechna práva vyhrazena | wolvescv@gmail.com
Vytvořeno službou Sklub.cz

x
Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne