Wolves Chomutov

Oficiální stránky hokejbalového klubu 

Wolves Chomutov 

www.wolveschomutov.cz
   

Příští zápas

Kvalifikace v Praze přinesla postup, ovšem Wolves na finále nejedou!

Kvalifikace v Praze přinesla postup, ovšem Wolves na finále nejedou!

Beroun / Chomutov - V neděli 5. května cestoval výběr Wolves Chomutov do Prahy, kde se na hřišti Kert Parku utkal s dalšími pěti týmy o šanci zahrát si na republikovém finále. Sportovní cestou se tento sen stal realitou, ovšem následně se rozhodlo mimo mantinely. Takže neskutečnou radost z postupu přebil neskutečný vztek a zklamání. Ale pojďme si přiblížit jak neděle v Praze na Lužinách vypadala.

Vstup do turnaje obstaral souboj s domácím HC Kert Park Praha . V něm jsme vedli, ale soupeř dokázal dvakrát odksočit, ale pokaždé jsme dokázali srovnat krok a rozhodnout musely nájezdy. V nich zavřel svou branku Kryštof Polášek a vlčí parta mohla slavit zisk důležitých dvou bodů.

Druhý zápas ve skupině jsme sehráli proti TJ Tatran Třemošná. Utkání jsem otevřeli již v první minutě následně oranžovobílý soupeř srovnal, ale zelenočerná parta byla při chuti a soupeři nedala nárok. Díky této výhře jsem vyhráli svou skupinu a postoupili rovnou do semifinále. Pěti góly se blýskl kapitán Patrik Hrebinec. Pět bodů zaznamenal také Matěj Slabyhoud (3+2). O bod méně, avšak rovnou čtyři nahrávky si na své konto připsal šikula Jakub Jíra.

Semifinále

Ve semifinálovém souboji nás čekali Ježci Heřmanův Městec. V zápase jsme v polovině prvního poločasu otevřeli skóre zásluhou Martina Losose, soupeř ale dvěma brankami otočil vývoj na svou stranu. Vyrovnání přišlo v polovině třetiny, kdy se trefil Lukáš Mach a krátce na to i převrácení vedení na naší stranu - do černého mířil Jakub Jíra. Bohužel krátce po vedoucím gólu se při jednom ze soubojů za brankou vážně zranil náš útočník Lukáš Mach. Došlo ke zranění ruky a hráč musel být převezen do motolské nemocnice. Ještě včera večer absolvoval operaci. Značně otřesený tým po delší pauze kvůli ošetřování zabral, bojoval jako tým a hlavně za Lukyho a díky brance kapitána Patrika Hrebince si zajistil postup do finále turnaje.

V něm jsme opět narazili na domácí Kert Park. Tým si dal za cíl urvat první místo za zraněného spoluhráče. To se i vedlo, když jsme zkraje druhého poločasu vedli již 3:1! Postupně se trefili do soupeřovy branky Jäger, Losos a Jíra. Poté ale soupeř dvěma trefami srovnal a opět přišla na řadu nájezdová loterie. V ní byl nakonec šťastnější domácí tým. Vlci tak berou z pražského turnaje skvělé druhé místo a zároveň díky jisté účasti Kert Parku mohli slavit sportovní postup mezi nejlepší šest celků v republice!

Sen o postupu na republikové finále do Světlé nad Sázavou se ale rozplynul o několik dní později. Kdy ligová komise na podnět jednoho z kluků prošetřovala počet turnajů kvalikovaných celků. Bohužel pro Wolves vyšlo najevo, že zelenočerná parta absolvovala jen 9 turnajů místo povinných desíti. „Myslím si o tom svoje. Ano, je to částečně i moje chyba, že jsem si to pořádně nepohlídal, ovšem rozhodnout se dalo i jinak. Řešil jsem to do poslední chvíle. Byli jsme ochotni poslední víkend absolvovat dva turnaje, ovšem do pozdního sobotního večera jsme neměli jistotu, že to k něčemu bude. Kde není snaha, tam není i vůle. Pro mě jsou kluci v TOP6 letošního ročníku mladších žáků, byť šanci bojovat o medaile nedostali,“ řekl hlavní kouč Marcel Holl.

Diskuze

Poslední zápas

Wolves Chomutov
HSÚ Pivní Veteráni Ústí nad Labem
12:2
Podrobnosti

Tabulka

1. HSÚ SHC Warriors.. 21 146:47 54
2. HBC Black&White Děčín 21 156:81 46
3. SK Dubí B 20 80:59 36
4. Wolves Chomutov 21 97:71 35
5. HSÚ Pivní Veteráni.. 20 110:80 33
6. HSÚ Foreads Ústí nad.. 21 88:80 31
7. HBC Orlík Ústí nad.. 20 76:85 24
8. HbC Kings Teplice 20 58:149 9
9. HSÚ Sharks Neštěmice 20 28:187 8

Kompletní tabulka

Střelci týmu

13 gólů

Jakub Varga

13 gólů

Lukáš Nagy

11 gólů

Michal Karásek

9 gólů

Ondřej Blaščák

8 gólů

Radek Veselý

Nejbližší narozeniny

28.07.2024 Luboš Janata (60)
29.07.2024 Zdeněk Tichý (9)
08.08.2024 Michal Klum (13)
08.08.2024 Jakub Dolejší (12)
10.08.2024 Vilém Tichý (7)

Najdete nás na Facebooku

BOS Automotive Products CZ s.r.o. Lion sport Českomoravský svaz hokejbalu Národní sportovní agentura Město Chomutov Služby Chomutov AGROCOM HRUŠOVANY spol. s r.o. OMNIASPORT s.r.o. S.O.S. PÁRTYSERVIS

Počet návštěv: 45911
Posledních 30 dnů: 170 | Posledních 7 dnů: 41 | Poslední den: 1

© 2024 Wolves Chomutov | Všechna práva vyhrazena | wolvescv@gmail.com
Vytvořeno službou Sklub.cz

x
Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne