Wolves Chomutov

Oficiální stránky hokejbalového klubu 

Wolves Chomutov 

www.wolveschomutov.cz
   

Příští zápas

Wolves Chomutov vs HSÚ SHC Warriors..

Datum a čas konání: 20.4.2024 10:30
Místo: Areál Tomáše ze Štítného, Chomutov

„Letos se sešla opravdu skvělá parta, která táhne za jeden provaz,“ říká brankář áčka Kuba Toth

„Letos se sešla opravdu skvělá parta, která táhne za jeden provaz,“ říká brankář áčka Kuba Toth

Chomutov - Již jen pár hodin zbývá do Štědrého dne a my pokračujeme v předvánočních rozhovorech s členy vlčí rodiny. Nyní jsme položili několik otázek brankáři áčka Kubovi Tothovi, jenž vévodí po podzimu gólmanským statistikám krajské ligy. Zároveň jsme se zeptali na hájení barev týmu Central Czechia či směrem k blížícím se svátkům.

 

Jak hodnotíš podzimní část sezóny?
Podzimní část pro mě osobně byla velmi krátká, jelikož jsem celé září kvůli zranění nemohl chytat. Po tedy poměrně dlouhé pauze bylo náročné naskočit do rozjetého vlaku. Nakonec jsem si stihl připsat pouze čtyři starty s poměrně dobrými výsledky.

Wolves se letos daří. Čím myslíš, že to je?
Letos se sešla opravdu skvělá parta, která táhne za jeden provaz. Chodí nás mnoho na zápasy i tréninky, vyhrává se a každého to takhle baví. Na druhou stranu nesmíme usnout na vavřínech, play-off je stále daleko a každé zaváhání by nás mohlo ještě mrzet.

V závěru podzimu jsi naskočil do zápasu číslo 60 za Wolves. Co tomu říkáš?
Je to nádherné, že už se podařilo odchytat tolik zápasů. Začínal jsem ve Wolves už jako dorostenec. Zápas číslo 60 jsem mohl společně oslavit i s Marcelem Hollem, který si prožil také velký milník za Wolves. Nutno si rýpnout, že v zápase jsem Marcela bodově překonal. (smích) Doufejme, že během příštích sezón dosáhnu na další hranici a tou je 100 zápasů.

Vévodíš statistikám brankářů v krajské lize. Jaký je to pocit?
Tak samozřejmě je to krásný pocit, i když se jedná pouze o podzimní část, tak to beru jako osobní úspěch. Doufejme, že to takto zůstane i po jarní části a budeme mít společně co slavit.“ 

Kromě Wolves nastupuješ i za Dandy ve druhé lize.
Již dlouhodobě nastupuji za oba celky, ve druhé lize se mi zatím letos nedaří, snad se to v jarní části změní. V dresu Dandy ale najdeme mnoho jmen hráčů, kteří nastupují společně se mnou i za “mateřské” Wolves.

Během léta jsi hrál turnaje za tým Centra Czechia, teď v prosinci jsi se zúčastnil Euro Cupu v Ostravici. Pověz nám něco blíže. Jak to vnímáš, počítám, že hlavně zkušenosti a už jen to mít českého lva na hrudi je skvělý pocit....
Jak během léta, tak začátkem prosince jsem se zúčastnil několika turnajů s týmem Central Czechia, především turnajů v Ostravici. Ty byly velmi dobře obsazené. Tyto turnaje jsou formátem 3v3 a za mě je to úplně jiný sport oproti klasickému pětkovému hokejbalu. Mají tam skvělé zázemí, kde se společně sejdou hráči z celé republiky. Pokud se vše vydaří, měl bych se tam opět vydat během jara a odstartovat s týmem nový ročník 2023. Oproti regionální či druhé lize probíhá hra v mnohem vyšším tempu, tak se opět vžívám do juniorských let, kdy takové tempo bylo na denním pořádku.

Jak budeš trávit Vánoce?
Vánoce budu trávit především učením a přípravou na zkouškové období ze zimního semestru. Ve volných chvilkách trávím čas na hokeji a golfu. Jelikož přes rok bydlím v Praze, tak si tyto svátky v Chomutově užívám.

Už máš nakoupené všechny dárky nebo budeš shánět?
Dárky mám už všechny nakoupené, pouze jsem čekal na doručení některých od přepravní společnosti.“ 

Sleduješ detailněji vlčí dění případně hokejbalové jako takové?
Dění samozřejmě sleduji, tedy snažím se. Především mě těší naše mládež, do které kluci vložili mnoho úsilí a teď se jim to vše vrací v podobě výsledků a zapálení do hry.

Jaký je tvůj cíl v jarní části sezóny a co bys popřál fans Wolves a celé vlčí rodině?
Jako osobní cíl by bylo samozřejmě vyhrát ligu, poté případně ovládnout statistiky. Všem přeji poklidné prožití svátků a hlavně hodně zdraví! Budu velmi rád, pokud se uvidíme právě třeba na našem zápase.
 

Diskuze

Poslední zápas

Wolves Chomutov
HSÚ Pivní Veteráni Ústí nad Labem
12:2
Podrobnosti

Tabulka

1. HSÚ SHC Warriors.. 21 146:47 54
2. HBC Black&White Děčín 21 156:81 46
3. SK Dubí B 20 80:59 36
4. Wolves Chomutov 21 97:71 35
5. HSÚ Pivní Veteráni.. 20 110:80 33
6. HSÚ Foreads Ústí nad.. 21 88:80 31
7. HBC Orlík Ústí nad.. 20 76:85 24
8. HbC Kings Teplice 20 58:149 9
9. HSÚ Sharks Neštěmice 20 28:187 8

Kompletní tabulka

Střelci týmu

13 gólů

Jakub Varga

13 gólů

Lukáš Nagy

11 gólů

Michal Karásek

9 gólů

Ondřej Blaščák

8 gólů

Radek Veselý

Nejbližší narozeniny

24.04.2024 Patrik Kokšál (15)
24.04.2024 Radek Rop (25)
27.04.2024 Jakub Jelínek (14)
28.04.2024 Natálie Lorenčíková (16)
29.04.2024 Jakub Šarlinger (23)

Najdete nás na Facebooku

BOS Automotive Products CZ s.r.o. Lion sport Českomoravský svaz hokejbalu Národní sportovní agentura Město Chomutov Služby Chomutov AGROCOM HRUŠOVANY spol. s r.o. OMNIASPORT s.r.o. S.O.S. PÁRTYSERVIS

Počet návštěv: 44764
Posledních 30 dnů: 677 | Posledních 7 dnů: 99 | Poslední den: 13

© 2024 Wolves Chomutov | Všechna práva vyhrazena | wolvescv@gmail.com
Vytvořeno službou Sklub.cz

x
Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne